usa, england, australia?

Om 2 år går jeg altså 2. vgs. Noe jeg har, og alltid har hatt, lyst til er å ta et utvekslingsår. Spørsmålet mitt er bare hvor. Jeg har vært inne på Usa, Australia, men nå i det siste har jeg faktisk tenkt på England. England er jo ganske nærme Norge, så jeg vil ikke føle meg utrolig langt unna, samtidig som jeg vil føle meg borte. 

Jeg tror jeg ville trives uansett hvilket av de landene jeg dro til. Det er jo tross alt blant annet familien og miljøet som avgjør hvor bra man får det. I det siste har jeg lest flere og flere utvekslingsblogger for å se hvordan de har de, og det gjør bare at frister enda mer. Jeg vet godt at de fleste opplever å få en skikkelig nedtur, men så fort du kommer over den går det (som oftest) mye bedre. Det er jo en slags utfordring å klare det, og jeg liker i grunn å få litt utfordringer. I tillegg lurer jeg på hvilken organisasjon jeg burde reise med. Noen sier EF er best, i mens andre er mer fornøyde med Explorius eller kanskje Aspect. Jeg aner virkelig ikke ikke hvilken jeg vil velge haha. 
Uansett hvilken organsiasjon, eller hvilket land jeg velger, er jeg bestemt på at jeg skal på utveksling. Jeg må bare gå ferdig 10. og 1.  året på vgs først, hehe.  

Noen som kjenner noen eller kanskje har vært på utvekslingsår selv som kunne sagt noe om det? Da hadde jeg blitt glaaaad. 

6 kommentarer

hobbyfotograf

15.01.2013 kl.18:53

explorius har jeg hørt er utrolig godt . :)

voiceofmartine'

15.01.2013 kl.19:37

Jeg har også sykt lyst til å ta et utvekslingsår i enten USA eller England! :-)

anniken

15.01.2013 kl.20:38

jeg har også tenkt på usa, australia og england! :) Kjenner noen som tok utveklingsår i usa, og hun elsket det :D
Jeg ville helst ha valgt Australia eller Usa :)

Dudane

15.01.2013 kl.22:36

australia =D

thelword97

16.01.2013 kl.16:47

hvis du tar England så kan du få deg en britisk kjæreste :o

Skriv en ny kommentar

hits