angelicablick//http://nyheter24.se/modette/angelicablick/ 
En av mine favoritt bloggere! Flere som leser bloggen til Angelica?

blogg anbefaling

Elsker bloggen til Anniken! Link til bloggen her: http://annijor.femelle.no/. Sjekk den ut, verdt å ta en titt innom!
Noen som leser bloggen til Anniken?

// http://annijor.femelle.no/

en favoritt blogg

En av mine favorittblogger er bloggen til Kristine Ullebø, http://krisssy.blogg.no/. Har lest bloggen en god stund nå, og jeg synes den fortsatt er like bra! Bloggen inneholder vel egentlig det meste. Anbefaler alle som ikke leser den å stikke innom! 
Noen som leser bloggen til Kristine?

Alle bildene er hentet herifra: http://krisssy.blogg.no/

conception.blogg.no

Hei! Vil bare anbefale en blogg til dere. Bloggen heter conception.blogg.no og handler om Louise som er på utvekslingsår i California. Grunnen til at jeg begynte å lese bloggen hennes var vel egentlig fordi jeg selv har lyst til å ta utvekslingsår i USA. Hun blogger jo som sagt om livet i California og andre ting. Hun tar også kjempefine bilder! Anbefaler dere å ta turen innom.
Lest bloggen til Louise før?

Alle bildene er lånt i fra http://conception.blogg.no (link)

STYLEMAGStylemag er en nyere versjon av Mag for de som skulle lure. Noen som har lest/ leser dette?

4 blogsMalindh ,lindaeriksn ,hegelandsviksysk

Dette er de 4 bloggene jeg valgte ut fra linkerunden jeg hadde. Liker alle sammen veldig godt, dere burde ta en titt innom de! Navnene under bildene er forresten linker til bloggene. Leser dere noen av disse?

megapixlar.blogg.se

//http://megapixlar.blogg.se/

Elsker virkelig denne bloggen! Det er en fotoblogg skrevet av Marcus og Mikaela fra Sverige. De er begge 18 år, og syykt flinke til å ta/ redigere bilder! Anbefaler dere å ta en titt innom! Her er link til bloggen!  Vært innom denne bloggen?

traan.blogg.no

Hei! Tenkte å fortelle dere at en venninne av meg har fått seg blogg! Ho blogga før på vyvytraan om jeg husker rett haha, men det er en stund sida. Håper dere tar en tur innom, da hadde hun blitt kjempeglad! Hun blogger forresten om hverdag, mote, meninger og slike ting. Link til bloggen hennes her! Skal du sjekke bloggen hennes?

Dette er da henne for dere som ikke skjønte det, hehehe.

crazinessby3

Heihei! Tenkte å komme en liten blogganbefaling til dere. 3 venner av meg bestemte seg like før sommerferien slutta å starte en blogg sammen. Navnet på bloggen er http://crazinessby3.blogg.no/, som forresten er diktet opp av meg. I'm a genius I know, I know. Tipper dere kanskje har hørt om dem før, men det er isåfall Camilla, Thea og Celine. Camilla hadde en blogg før som hun slettet nå nylig og Celine har blogga før. På bloggen deres finner man bl.a outfits, humor, hverdagsinnlegg osv. Kjempebra blogg jeg anbefaler dere å lese! Vært innom denne bloggen før?
Trykk her, på bildene eller på linken for å komme til bloggen.

Camilla.

Celine.

Thea.

taylor swift

Enda en sang jeg har funnet som jeg synes er så fiin! Synes vel egentlig at alle sangene til Taylor Swift er fine.
Hørt denne før?
Den er ganske ny btw.

hits