første dag på vgs

Hei! Da var første dag på vgs overstått! Merker det er litt rart å gå på en helt ny skole med helt andre mennesker enn de jeg har gått med de siste 10 årene. Synes klassen virker fin, så håper det blir et bra år! Går jo studiespesialisering med internasjonalisering første året så er ikke helt sikker på om klassene blir like de to neste årene også. Uansett, vi gjorde egentig ikke noe speiselt annet enn å få en haug med informasjon og papirer i dag. Kjenner jeg smågruer meg til skole klokka 8 i morgen... Alt for tidlig spør du meg. Flere som begynte på skolen i dag?Har innsett at jeg aldri kommer til å lære meg hvor alle rommene ligger hen og heller ikke hvilke fag jeg har utenatt. 

grilling

Hei! Glemte dessverre å blogge i går.. Var på grilling med masse venner i går, og når jeg kom hjem og faktisk tenkte på å blogge funka ikke internett. Typisk min flaks? Uansett, grillinga var koselig, men jeg har dessverre ikke så mye bilder derifra hehehe. Dårlig blogger yess. Planene for i dag er vel egentlig å kanskje kjøpe litt skoleting og trene. Kan ikke tro at det bare er 3 dager igjen til skolen starter.. Skal i hvertfall nyte de siste dagene med ferie! Når begynner/ begynte dere på skolen?

short hair, don't care

Skal få til noen bedre bilder senere, men disse iphone bildene får holde så lenge. Hva synes dere?

GREECE NEXT

Hei hei! I morgen drar til Hellas, eller Korfu for å være helt korrekt. Gleder meg masse! Hørt at det er sååå fint der! Har selvfølgelig med kamera dit også, så jeg regner med det blir en del bilder. Vel, nå skal jeg pakke ferdig, se en episode av Kardashians også legge meg. Skal tross opp alt klokka 5 i morgen tidlig, herreguud. Vært på Korfu før?The last couple of months

Holaa! År og dager siden jeg har logget meg inn på blogg kontoen min nå. Har i grunn ikke savnet det å blogge (som alle bloggere sier man gjør når man tar en aldri så liten pause), men jeg vurderer faktisk å starte igjen. Ettersom sommeren er på vei (ikke at det ser sånn ut), så blir været bedre, humøret blir bedre, og det blir sååå mye finere bilder. Den egentlige grunnen til at jeg begynner å blogge er for at jeg kan skryte av å ha vært på både JB konsert OG 1D konsert, hehehehe. Hva har dere gjort i det siste daa? Jeg er forresten sykt overrasket over at det faktisk er noen som tittet innom denne sykt aktive bloggen daglig. Thanku. 

Her kommer noen instagram bilder, følg meg gjerne: malinaadalen.

 

wednesday

Akkurat nå sitter jeg øver til en matteprøve vi skal ha i morgen. Tror nok matte er det verste faget jeg vet om. Husker jeg faktisk likte matte før, how is that possible? Uansett, om ikke så lenge drar jeg på mørkekjørings greier på trafikalt grunnkurs. Tror ikke jeg har skrevet det, men jeg har ihvertfall begynt på trafikalt grunnkurs! Skal jo ha moped når jeg fyller 16. Synd jeg ikke har før bursdag i september og ikke har lappen i sommer.. Flere som har/ skal ha moped?

long time no see

Hei! Nå er jeg tilbake igjen hehe. Har vel ikke blogga på rundt en uke nå tror jeg. Har rett og slett ikke hatt tid/ orka. I helga ble jeg syk med feber osv, ikke noe gøy i det hele tatt. Gikk glipp av både bursdag og kamp. Kjipt. Ellers har jeg brukt denne uka på skole. Har hatt en del lekser/ prøver/ innleveringer i det siste. Tror det blir noen "rolige" uker framover nå. Håper ihvertfall det. Uansett, endelig kan jeg se at våren begynner å komme! Vet ikke om det bare er meg, men jeg føler det er mye lettere å stå opp om morgenen nå som det går mot våren.

Nå er det forresten nesten bare 1 måned igjen til Justin Bieber konsert, og litt senere blir det One Direction konsert. Can't wait! Vel, nå må jeg gjøre ferdig en bok analyse i engelsken og norsk lekser. Blogges! Hva har dere gjort den siste uka?


Ettersom vi hadde fri fra skolen i dag rakk jeg å lage ordentlig frokost. Det er frukt, nøtter og youghurt om noen skulle lure. 

what I've been up to today

Hei! Denne lørdagen har jeg brukt på så se både damene og herrene gå renn i VM. Herregud, at Norge tar 5 av 6 mulige medaljer i langrenn er sykt. At det i tillegg blir gull i hopp gjør det bare enda bedre! Ellers har jeg vært sammen med Sandra og Ulrikke i dag, koselig som alltid. Også har jeg vært en tur hos mormor i dag. I morgen er altså søndag, siste dag av helga og vinterferien. Kjenner jeg godt kunne hatt en uke til med ferie. Det er heldigvis ikke lenge til påskeferien, haha. Flere som har fulgt med på VM i dag?instalatelyVar på Kongsberg og sto slalåm i dag også om noen skulle lure. Hva heter dere på instagram?

great

Hei! Har nok en gang stått på slalåm på Kongsberg i dag. I dag var det utrolig fint vær, sol og ikke minst var det ganske varmt! Herlig! Som den bloggeren jeg er tar jeg alltid bilder hvor enn jeg er, men jeg tror faktisk jeg skal spare dere for enda flere ski bilder. Føler det har blitt en del av de i det siste hehe. Uansett, jeg har nettopp sett den nyeste episoden av pretty little liars (har ikke ord på hvor mye jeg elsker den serien) og nå skal jeg se siste del av Idol. Etter det jeg begynne å lese i boka mi. Har allerede begynt litt og den virker ganske bra! Kan sikkert legge ut en vurdering eller noe når jeg er ferdig. Må forresten bli ferdig innen 2 uker ettersom jeg skal gjøre en engelsk oppgave om den. Hva gjør dere i kveld?
hits