victoria's secret brushesJeg elsker disse kostene fra Victoria Secret! Kjøpte de når jeg var i London i November, og de var faktisk ikke så dyre heller. I tillegg er de i en søt og fin mappe så det er lett å ta med seg. Skal forresten bli en bedre blogger med bedre bilder osv. I'll do my best! Nå må jeg øve til en naturfag prøve vi har i morgen, men først skal jeg se nyeste episoden av PLL. Ææ, så glad den serien har begynt igjen! Noen som har sånne koster fra VS?

viva la juicyElsker denne parfymen! Har ønsket meg denne kjempelenge, og fikk den i julegave nå i år. Ble kjempeglad for det! Dette er nå en av mine favoritt parfymer (alle parfymene jeg har er mine favoritter da men ehe..) Anbefaler dere å prøve den om dere ikke har det!
Flere som har viva la juicy parfyma?

JULA ER HERLIG

TOOFACEDElsker det nye pudderet mitt fra Toofaced! Kjøpte det i London til rundt 200 kr (tror jeg), og jeg har hørt at hvis man bestiller på nettet fra Norge koster det rundt 300 så da sparte jeg jo litt haha. Innkjøpene mine fra London kommer forresten i morgen, maybeee.
Prøvd dette pudderet før?

over again

Elsker denne sangen fra det nye albumet til One Diretion. I tillegg har Ed Sheeran vært med på å skrive sangen (høres godt haha) og han skriver jo sååå fine sanger! Hva synes dere om sangen?

little things

Denne sangen er såå fin! Gleder meg til jeg skal på konserten dems 7. mai 

3 from 1

Disse 3 sangene er fra Taylor Swift sitt nye album, og jeg elsker alle! Hørt dem før?

my favorite perfumes

Daisy Marc Jacobs - Escada Island kiss - Oh, Lola! Marc Jacobs - Someday Justin Bieber

Dette er helt klart mine favoritt parfymer av de jeg har hatt! Har også utrolig lyst på Viva la juicy parfymen!
Hva er din favoritt parfyme?

bloggene jeg leser

Hei! Tenkte å lage et innlegg med bloggene jeg leser ettersom flere har spurt om det så here we go.

http://l0ve.blogg.no/http://johannean.blogg.no/

http://carolinemaria.blogg.no/http://auroramohn.blogg.no/http://livingdoll.modette.no/http://carolinecf.blogg.no/http://sophieelise.blogg.no/

Hvilke blogger leser dere?

something to loveSnapple    Liker du Snapple?

hits