UKAS INNKJØP

Hei! Var en tur i byen i dag med mamma for å kjøpe inn litt ting til skolestart. Kan fortsatt ikke skjønne at jeg begynner på skolen igjen til mandag. Sommeren har gått såå fort! Uansett, tenkte å vise dere hva jeg kjøpte meg. Unnskyld for dårlige bilder, med lyset var veldig dårlig (sååå typisk bloggerunnskyldning haha). 

Denne genseren ser myyye finere ut i virkeligheten. 

Skjorte Gina Tricot Genser Gina Tricot Skjorte Gina Tricot Bukse Carlings Penal, almanakk, notatbøker ++ Norli og Notabene. Kjøpte også en svart dr. denim bukse på tirsdag. Elsker virkelig Dr. Denim buksene, de er så utrolig deilige! Kjøpt noe i det siste?

FERIEINNKJØP

Hei! Tenkte å vise dere det jeg kjøpte meg da jeg var på ferie i sommer. Innkjøpene er fra Barcelona, Cambrils og Korfu. Usikker på om det er noe mer jeg kjøpte, men om jeg kommer på noe dukker det nok opp et par bilder til hehe. 

Klokke Selger på stranda (haha) Mascara Taxfree Kjole Butikk i Korfu by VS spray Taxfree

T-skjorte Nike T-skjorte Springfield 

Øyebrynsblyant Sephora TooFaced Pudder SephoraVeske marked/veskebutikk i Cambrils Watcha think?

new in from bikbok

Kjøpt noe fint i det siste? I dag skal jeg i bursdag til Thea, blir sikkert kjempekoselig! Det er forresten helt sykt å tenke på at det bare er 2 dager igjen av 2012. Dette året har gått sykt fort! 

NEW DRESS

Bestilte denne kjolen fra Nelly og det tok bare 2 dager før den kom i posten. Sykt kjapt! Uansett, jeg skulle gjerne vist finere bilder av den, men lyset er så dårlig akkurat nå.. Thats why. Kjolen er mye finere i virkeligheten btw! Bestilt noe i det siste?

lauren conrad booksKjøpte meg disse bøkene i går siden det var 3 for 2 på ARK. Gleder meg til å lese dem! Har jo lest den ene. I tillegg er dem på engelsk så da blir jeg flink i engelsk og haha, tulla. Men nå skal jeg ned og spise også bort til hallen og se på kamp. Ha en fin kveld! Lest noen av LC bøkene?

new mascara

Var en tur på mosseporten istad og kjøpte meg en ny bukse og mascara. Mascaraen skal visstnok få frem fargene i øynene, så det er 3 forskjellige å velge mellom: Brun, grønn og blå. Altså, du får ikke grønne øyevipper, men det er noe som gjør at den få frem fargen i øynene dine, f.eks grønn som jeg kjøpte. Aaaner ikke om den funker, men får vell prøvd den i morgen haha. Noen som har prøvd denne?


innkjøpKjøpte denne blusa, gensern og skjerfet når jeg var i Oslo i går og jeg er kjempefornøyd! Egentlig skulle jeg kjøpe meg en bukse og mascara men.. Jajaa. Har jo tross alt snart bursdag (til tirsdag, herreguud)Hva synes dere?

new in

I går var jeg en tur i Sverige og fikk kjøpt inn litt nye klær. Fant egentlig en sykt fint bluse på veromoda, men hadde dessverre ikke nok penger med meg.. Tror nok jeg kommer til å kjøpe den om ikke så lenge. Kjøpt noe fint i det siste?

new sweater

Edit: Hahaha, jeg klarte seriøst ikke se på bildene uten å få fnatt, så jeg tok et til, se farge ganske greit på de selv om bildene er tatt med blits. Hahaha, herregud så stygge bilder, og gensern ser jo ikke akkurat kjempefin ut på bildene heller.. Får skylde på at jeg måtte bruke blits, noe jeg hater, fordi det var for dårlig lys. Får heller vise dere bedre bilde i morgen eller noe sånt, nå skal jeg se på vampire diaries, ha en fin kveld!NEW IN

Hei! Dro en tur på ski storsenter i dag med mamma for å kjøpe inn litt ting til jeg reiser til Ibiza. Trengte virkelig en ny bikini..

Alt fra H&M.

H&M og Eurosko.

Bikbok.

Skal kanskje en tur dit igjen på mandag, også reiser jeg natt til tirsdag. Gleder meg sykt! Hva var deres siste innkjøp?

hits