thursday

Hei! Atm driver jeg og rydder klær. Har såå mye jeg absolutt ikke har bruk for. Tror nok jeg kommer til å ha et par poser med klær jeg skal gi bort, minst hehe. Uansett så har jeg faktisk fått ballkjolen min! Den er sååå fin! Gleder meg masse til ballet, som forresten er om nøyaktig to uker. Har dere hatt/ snart ball?

Her er forresten en liten sneak-peak på ballkjolen min. Bilde er veldig dårlig pga dårlig lys osv. Den er også mye finere i virkeligheten, men sånn er det nesten med alt.INSTALATELYFollow meg gjerne på instagram: malinaadalen. Hva heter du på instagram om du har?

crosscountryskiing

Hei! Denne søndagen har jeg brukt på å gjøre et par lekser, se på ski NM og gå på ski selv ute hos mormor. Jeg synes faktisk det er kjempegøy å gå på ski! Synd det ikke var kjørt opp noen løyper der da men, hehe. Gleder meg masse til vi skal til Kongsberg med klassen om et par uker! Slalåm er også gøy. Uansett, nå skal jeg se et par episoder av kardashians også legge meg. School tomorrow, yeey.. Hva har dere gjort denne søndagen?

 

snølørdag

Hei! Det har vært helt snøstorm ute i dag. Har sikkert komme flere cm (åjåj) med snø ute. Var en tur på spenst i stad med Sandra og Vy, og siden jeg da måtte gå bort dit ble jeg seende ut som en levende snømann. Prettyyy. Skoa mine som er fake uggs til 40 kr fra primark ble utrolig nok ikke våte, hahaha. 

Uansett nå som det har kommet masse snø ute virker det som sommern er enda lenger unna. Åh, jeg vil ha sommer. Men jeg vil ha vinter også. Dilemma. Hva liker dere best av sommer og vinter?

Veldig pen på bilde helt til høyre. Vurderer å bruke det som pb på facebook, kanskje til og med sende det inn til et modellbyrå.

TGIF

Så standard blogger-overskrift, herregud. Endelig helg! Denne uka har jeg faktisk måtte gjøre lekser hjemme (hvilket er sjelden, gjør det som oftest på skolen.. ellerno), så det bir utrolig deilig med en helg hvor jeg ikke trenger å tenke på lekser og framføringer. Skal ha en presentasjon neste uke, men jeg satser på at den går bra! I dag har jeg forresten spilt kamp, og vi vant 10-3 (mot holmlia). Herlig! 

Vel, nå skal jeg se et par episoder av Kardashians også legge meg. Har fått helt dilla på Kardashians! Måtte jo finne meg en ny serie å se på nå som Gossip Girl OG frustrerte fruer er ferdig. Hva er deres planer for helga?Helt tilfeldig bilde. Savner nemlig sommern en del, og det å ha en annen hudfargefarge enn #FFFFFF. Jeg kler virkelig ikke det. 

WORKOUT INSPOsilver linings playbook

Jeg har hatt lyst til å se denne filmen siden jeg så reklameplakater for den når jeg var i London i november. Den ser så fin/ bra ut! Ettersom den endelig har kommet på kino her i Norge også tror jeg at jeg må ta meg en tur på kino for å se den. Bare synd det er sykt dyrt å dra på kino nå i forhold til før. Noen som har sett denne filmen?

kaos

EDIT: har vært opptatt med skolearbeid i hele dag så har ikke fått tid til å blogge. Thats the reason. Sorry.yummy

Det ser kanskje ikke så godt ut, men det er sykt godt! Lover. I tillegg til at det er godt er det faktisk sunt også! Om noen skulle lure er det naturell yoghurt, bringebær, blåbær, valnøtter og litt av en type honning (husker ikke hva den het) på. Anbefaler dere å prøve det! Spist det her, eller noe lignende før?
a nice day

Hei! I dag har jeg brukt dagen til å slappe av, gå tur med Troya i det fine været (sykt kaldt da men) og spilt kamp i Oslo mot Holmlia. Kampen endte 4-4 om noen skulle lure, og vi skal spille mot de igjen hjemme på fredag. Det blir gøy! Får vi spilt med ordentlige dommere også, hehe. Uansett, tok et par bilder med iphonen når jeg gikk tur med Troya istad. Elsker å ta bilder på vintern når været er fint og lyset er der! Men må si det, jeg ser virkelig frem til å kunne gå ute uten 5 kg med klær på seg.
Hva har dere gjort denne lørdagen?hits