inspiring

Sorry for dårlig blogging, har hatt en del prøver og lekser denne uka. 

angelicablick//http://nyheter24.se/modette/angelicablick/ 
En av mine favoritt bloggere! Flere som leser bloggen til Angelica?

moonwhat I've been up to today

Hei! Denne lørdagen har jeg brukt på så se både damene og herrene gå renn i VM. Herregud, at Norge tar 5 av 6 mulige medaljer i langrenn er sykt. At det i tillegg blir gull i hopp gjør det bare enda bedre! Ellers har jeg vært sammen med Sandra og Ulrikke i dag, koselig som alltid. Også har jeg vært en tur hos mormor i dag. I morgen er altså søndag, siste dag av helga og vinterferien. Kjenner jeg godt kunne hatt en uke til med ferie. Det er heldigvis ikke lenge til påskeferien, haha. Flere som har fulgt med på VM i dag?instalatelyVar på Kongsberg og sto slalåm i dag også om noen skulle lure. Hva heter dere på instagram?

great

Hei! Har nok en gang stått på slalåm på Kongsberg i dag. I dag var det utrolig fint vær, sol og ikke minst var det ganske varmt! Herlig! Som den bloggeren jeg er tar jeg alltid bilder hvor enn jeg er, men jeg tror faktisk jeg skal spare dere for enda flere ski bilder. Føler det har blitt en del av de i det siste hehe. Uansett, jeg har nettopp sett den nyeste episoden av pretty little liars (har ikke ord på hvor mye jeg elsker den serien) og nå skal jeg se siste del av Idol. Etter det jeg begynne å lese i boka mi. Har allerede begynt litt og den virker ganske bra! Kan sikkert legge ut en vurdering eller noe når jeg er ferdig. Må forresten bli ferdig innen 2 uker ettersom jeg skal gjøre en engelsk oppgave om den. Hva gjør dere i kveld?
colorfulThrowback fra Ibiza i sommer. Gleder meg så mye til sommeren. 

shopping monday

Hei! Hadde planer om å sove lenge idag ettersom det er vinterferie, men gjett hvem som våkna litt over 9? Moi. Uansett, etter å ha spist frokost og litt sånt dro jeg til byen med noen venninner. Fikk endelig skaffet meg en dr. denim bukse! Har hørt så mye bra om dem, men har helt ærlig trodd det kanskje var litt oppskrytt. Men det var det absolutt ikke! Har aldri hatt en bukse som er så behagelig å ha på! Elsker den. Vel, nå skal jeg se på Sirkus Northug så vi blogges vel i morgen. Noen flere som har prøvd dr. denim buksene?fun

Har vært på Kongsberg og stått på slalåm i dag! Kjempegøy! Det beste ved vintern er vel egentlig at man kan stå på ski. Og jul. Og at snø og vinter er koselig. Uansett, jeg hadde det kjempegøy! Nå skal jeg vel se en film eller noe og slappe av resten av søndagskvelden. Har jo fri i morgen og hele uka ettersom det er vinterferie. Kjenner det er helt greit med ferie nå.
Flere som har stått på slalåm i dag?

birthdayparty

Hei! Kom nettopp hjem ifra bursdag hos Vy. Det var kjempekoselig og gøy! Spiste taco, oreokake og hadde pandoras og sånt. I morgen tidlig drar jeg og familien til Kongsberg for å stå på slalåm. Blir gøy! Ha en fin lørdagskveld!

hits