earth hour 2012

Haaater at kvaliteten på bildene blir helt ødelagt når man laster dem opp på blogg.no.. Åååh, dagens irritasjon altså.
FLERE SOM VAR MED PÅ EARTH HOUR I KVELD?

påååskeferie

Heihei! Endelig er det påskeferie! Har venta på det.. lenge nå. Ferien kunne heller ikke fått noen bedre start enn den fikk. Bursdagen i går var kjempekoselig med herlige jenter. Hadde ikke med noe kamera, så noen bilder blir det nok ikke.I dag er ikke planene store. Skal rydde og fikse litt på rommet, også få kjøpt meg ny skjermbeskyttelse til iphonen. Det har kommet et eller annet rart på den som jeg ikke vet hva er hahaha. Ikke vet jeg hvordan det greiene kom på heller.. 

Forresten, flere enn meg som synes det var sinnssykt kaldt i natt? Holdt på å fryse ihjel.. neida, joda. HVA ER DERES PLANER FOR DAGEN?

bursdag til camilla neste

Dette innlegget kan ikke kommenteres. 

Hei hei! Atm fikser jeg meg til bursdagen til Camilla. Har litt dårlig tid så skal prøve å få blogga når jeg kommer hjem.. som jeg ikke aner når er hehe. Håper dere får en fin fredagskveld!

inspiration

Hei hei! Jeg mååå bare anbefale en tumblr side til dere! Leste om den på Auroramohn.blogg.no, og når jeg så bildene hun la ut måtte jeg stikke innom, og jeg angrer ikke. Du får en slags weheartit-feeling når bildene kommer opp. Siden er full av inspirasjon og inspirerende bilder (haha). Anbefaler dere å sjekke den! Siden heter http://allisimpson.tumblr.com/
//http://allisimpson.tumblr.com/ Bildene er linket.

two days left


Det bilde ble jo syyykt lite daa..

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og skal straks gå i dusjen. Har et par lekser jeg må gjøre nå, men jeg skal prøve å få inn et innlegg til før jeg tar kvelden. Skal virkelig skjerpe meg med bloggingen nå. Heldigvis er det påskeferie neste uke, så da skal jeg prøve å bli litt bedre, men ikke forvent dere masse blogging om været er på topp. Da vil jeg selvfølgelig utnytte det og være ute. NÅR HAR DERE PÅSKEFERIE?

i dag har jeg..

Vært på skolen, hatt mat og helse hvor vi lagde krigsmat som faktisk var godt.
Vært på Rema 1000 for å skaffe jobb til Pryo uka.

Fortalt Marianne at ho har kul skjorteSpist årets 2. softis, med oreo of course hehe..Gått bøssebærer for kirkens nødhjelp med Sandra. Klarte å gå fra en som gikk inn for å hente penger, begynte å le når vi skulle snakke ++. Følte meg flink da altså! Ja, dette er hva jeg har brukt denne tirsdagen til. Har vært ute sånn cirka hele dagen, så det er derfor jeg ikke har blogga før nå. Håper dere har hatt en fin dag da! HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Boyfriend - Justin BieberDen nye sangen til Justin Bieber  HVA SYNES DERE?

pictures: puppiesLitt mange bilder kanskje? Jaja.. Her er ihvertfall bildene jeg tok for er en stund siden av valpene våre. De er utrolig skjønne! HVA SYNES DERE?

en innholdsrik søndagHeihei! Søndager er som vanlig dager man ikke gjør noe særlig, så når mormor spurte om jeg, broren og fettern min ville komme dit og jobbe litt (tjene penger) sa jeg selvfølgelig ja. Noe jeg ikke hadde regna med var å bli bitt av en baby hoggorm (mest sannsynelig).. Ikkje bra. Men jeg lever!! (tullaaaaa, æ e død.). Nå fikk jeg skrivestopp så tror jeg stopper her... snakkes! I morgen må jeg opp tidlig igjen fordi jeg skal være i Fredrikstad klokka 8 (!!!) for å hente sålene mine. Artiig.
HVA HAR DERE GJORT DENNE SØNDAGEN?

a nice saturday

Heihei! Nok en dag med masse sol, og jeg tilbringte selvfølgelig dagen ute. Var ute med Thea i dag og jeg spiste årets første softis. Looooooooooove it, liksom.

Jo også så jeg også årets første... løvetann? Eller heter det hestehov? Er ikke akkurat noen blomsterfinn hehehe xPxPxP Nå må jeg spise, snakkes! HVA HAR DERE GJORT I DAG?

hits