wednesday

Akkurat nå sitter jeg øver til en matteprøve vi skal ha i morgen. Tror nok matte er det verste faget jeg vet om. Husker jeg faktisk likte matte før, how is that possible? Uansett, om ikke så lenge drar jeg på mørkekjørings greier på trafikalt grunnkurs. Tror ikke jeg har skrevet det, men jeg har ihvertfall begynt på trafikalt grunnkurs! Skal jo ha moped når jeg fyller 16. Synd jeg ikke har før bursdag i september og ikke har lappen i sommer.. Flere som har/ skal ha moped?

healthy pancakesSååå typisk blogg bilder, hahaha. 

long time no see

Hei! Nå er jeg tilbake igjen hehe. Har vel ikke blogga på rundt en uke nå tror jeg. Har rett og slett ikke hatt tid/ orka. I helga ble jeg syk med feber osv, ikke noe gøy i det hele tatt. Gikk glipp av både bursdag og kamp. Kjipt. Ellers har jeg brukt denne uka på skole. Har hatt en del lekser/ prøver/ innleveringer i det siste. Tror det blir noen "rolige" uker framover nå. Håper ihvertfall det. Uansett, endelig kan jeg se at våren begynner å komme! Vet ikke om det bare er meg, men jeg føler det er mye lettere å stå opp om morgenen nå som det går mot våren.

Nå er det forresten nesten bare 1 måned igjen til Justin Bieber konsert, og litt senere blir det One Direction konsert. Can't wait! Vel, nå må jeg gjøre ferdig en bok analyse i engelsken og norsk lekser. Blogges! Hva har dere gjort den siste uka?


Ettersom vi hadde fri fra skolen i dag rakk jeg å lage ordentlig frokost. Det er frukt, nøtter og youghurt om noen skulle lure. 

hits