bloggvurdering: carolinecf

Her kommer da bloggvurdering nr. 2. Det er fortsatt enda en, eller kanskje 2 til som vil bli vurdert. 

http://carolinecf.blogg.no/ Bildene er linket.

Jeg har vært fast leser av bloggen til Caroline lenge, og jeg elsker den! Bildene på bloggen er fantastiske, jeg elsker de! Hver gang jeg er inne på bloggen hennes ser jeg på bildene føler jeg at jeg er inne på weheartit og ser på bilder. Bloggingen hennes er også variert med hverdagsinnlegg, outfits, photoshoots, wants osv. Det kommer også videoblogger i ny og ne. Designet hennes er laget av en annen blogger, og det er utrolig fint! Anbefaler dere å titte innom bloggen hennes.
Noen som leser denne bloggen?

perfect couple


Er ikke de søøøte? ♥ Har flere bilder som jeg kanskje viser dere senere. 

Lille MollyI går solgte vi altså bort en av de tre valpene våre til en familie i Sarpsborg. Kommer til å savne lille nydelige Molly   

tacotimeDet har vært kjempefint vær i dag! Sola er tilbake og det er varmen også! Håper det holder seg slik helt til.. vintern kanskje hahaha. Jeg har i hvertfall vært ute i nesten hele dag og kost meg med venner. Nå skal vi spise taco også blir det å slappe av foran tvn resten av kvelden tipper jeg. Sinnssykt deilig å tenke på at vi har fri til og med tirsdag! Hva har dere gjort i dag?

The lucky one

Åå, jeg MÅ serriøst se den filmen!  Boke til filmen er skrevet av samme forfatter som skrev The Notebook, og da er vel filmen nesten dømt til å bli bra? Det gjør heller ingen ting at det er Zac Efron som har hovedrollen heller.
Har du lyst til å se denne filmen?

I can seriously not wait until summer vacation

Sitter og ser på innlegg på min gamle blogg (ja jeg stalker meg selv heheh) fra i fjor sommer. Åå, gleder meg så mye til sommer at jeg kan ikke sette ord på det en gang. Varmen, å bli brun, være ute, fint vær, sol, is, stranda, grill, ferie osv. Hadde ikke hatt noe i mot å være like brun nå som jeg var i fjor sommer. Flere som gleder seg til sommern? regner ikke med at kommentarfeltet blir fult av nei'er nå haha. 

bloggvurdering: mayteresa

Hei! Husker dere jeg hadde et innlegg hvor dere kunne melde dere på og kanskje få en vurdering? Ja nå kommer altså første bloggvurdering av tre stykker. Tror jeg tar 3 ja. 

 
http://mayteresa.blogg.no/ Bildene er linket.

Jeg liker denne bloggen kjempegodt og er ofte innom den! Bloggingen varier fra hverdagsinnlegg, til outfits, wants osv osv. Det er bilder i hvert eneste innlegg og de er klare og fine. Skrivefeilene er også få. Designet på bloggen er et enkelt design kun bestående av svart hvitt. Egentlig så trenger ikke bloggen et fargedesign ettersom bildene frisker opp bloggen litt. Kunne gjerne hatt en header, men jeg bør vel egentlig ikke si så mye om det hehehehe. En kjempebra blogg jeg anbefaler dere å lese! Noen som leser denne bloggen?

pink flowers

Fra i fjor sommer. Hva synes dere?

runwaydreamz


Åå, jeg elsker, elsker, elsker disse shortsene! Har planer om å få kjøpt meg en når sommeren kommer. Noen som er så heldige og har en shorts fra runwaydreamz?

my favorite bookDenne boka er såå fin! Har lest en annen bok skrevet av samme forfatter før og jeg elska den også, og det er ikke så ofte jeg finner bøker jeg faktisk liker å lese. Har noen flere lest denne?

hits