VIDEO: Boyfriend & All around the world

Her er 2 videoer fra JB konserten i går! Er mulig jeg legger ut noen fler senere. Nummer 2 er forresten en av de nye sangene på det nye albumet hans, Believe! Elsker den! Søk den opp på youtube om dere vil finne hele sangen. Dette er forresten det siste innlegget om Justin Bieber hehehe.. tror jeg. Nå skal jeg se videre på paradise finalen! Skal noen av dere ha det nye albumet til JB?

Justin Bieber Bildedryss

Noen bilder fra Justin Bieber konserten i går. Sto som sagt bare i 1 time og venta på at konserten skulle starte, og det gjorde meg ingenting! Vi kjørte inn kvart på 7, men fikk allikevel kjempebra plass! Konserten var fantastisk og han sang 7 sanger. Filma hele Boyfriend og litt av noen andre sanger som jeg tenkte å legge ut etterpå om dere vi. Nå må jeg gjøre samfunnsfag. er så SINNSSYKT lei av 2. verdenskrig nå. Hva gjør dere i dag?

lovemylifeHERREGUD! Vi hadde såå bare plasser, og så og hørte dritbra! Vi kom faktisk inn til Oslo bare en time før konserten starta! Er såå glad nå! Legger sikkert ut flere bilder og videoer i morgen, nå må jeg lese litt til mattetentamen vi har i morgen heh, wish me luck! Flere som var i Oslo?

OMGOMGOMG, LYKKERUS

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ, lykkerus! Gjett hvem som skal til Oslo i morgen for å se Justin Bieber!! Herreguuud. Gleder meg! Flere som skal til Oslo i morgen?
Musikk tips?

Heihei! Jeg trenger virkelige noen nye sanger å høre på, så om dere er greie legger dere igjen et par sangtips i kommentarfeltet  Legg gjerne igjen spotify lista/ listene deres også! 
Her er mine tre hovedlister: finestee, her er det litt rolige og fine sanger, lovethis, her er det alt mulig, gammelt og nytt og glad, her er det mest glad sanger. 

i want, i wantOm jeg hadde hatt så langt hår som det ser ut som på bilde, DA hadde jeg vært glad da! Hvordan hårtype har dere?

herlig helg


iPhone bilder.

Heeerlig! I går var jeg på sletter med familien, og etterpå dro jeg til Eline for å se på MGP. 7 poeng og siste plass.. ingen kommentar. Synes det var sykt ufortjent. I dag har jeg vært ute med Phuong Ha og Anh Vy i finværet og spist softis og slappa av. Jeg har hørt det skal bli kaldere til uka, så jeg må jo nyte været så lenge det varer. Hva har dere gjort i helga?

horten city

EDIT: Blir ikke noe blogging i dag tror jeg, er på sletter øyene, også skal jeg til Eline med noen av jentene og se mgp. Ha en fin dag!

Heihei! Dagen startet med norsk tentamen, som jeg tror gikk helt greit. Håper den gikk bra ihvertfall! Etter skolen dro jeg, Ulrikke, Sandra, Marianne og Phuong over til Horten for å besøke kjæresten til Ulrikke. Det var koselig! Vi var faktisk oppe på et gammelt skihopp. Som er langt å gå til. I tillegg er og var det sinnssykt varmt ute! Hva har dere gjort i dag?

Hadde ikke med kamera så alle bildene er tatt med iphonen. 

Fine utsikten!


Greit langt ned ehe. 
smoothieloveJeg elsker seriøst smoothie! Perfekt på en varm dag, og i tillegg er det jo sunt. Flere som elsker smoothie?

årets første bad

Heihei! Sorry for sen blogging, men jeg har vært opptatt i så og si hele dag. Etter treninga dro jeg, Camilla, Ida og Celine opp til Eline og Thea for å bade i vannsjø. Vannet var faktisk ganske deilig! Kan ikke si det var varmt, men det var ihvertfall ikke kaldt! Nå skal jeg kjappe meg i dusjen, også blir det paradise hotel. Flere som har tatt årets første bad enda?

Iphone bilder. Det siste er litt redigert i kontrast og lys. 


hits