herlig dag

Hei! I går var jeg som sagt på Vg lista med jentene, og det var kjempegøy og koselig! Først tok vi toget inn til Oslo for så å spise pizza på Peppes. Etter det gikk vi i butikker i Karl Johan, så gikk vi bort til Rådhusplassen der Vg lista var. Tok ikke med noe kamera fordi det regna så mye.. Men hadde jo med iphonen (som forresten har fått knust skjerm nå.. ehe) så har et par bilder. 
Togturen hjem var forresten en av de verste jeg har hatt. Ingen sitteplasser, fult av mennesker klokka 12 på natta fra Oslo - Moss, say no more. Fikk kjøpt meg frozen youghurt da! klar for vg lista

 Heei! Nå drar jeg straks ned til togstasjonen for å møte jentene så drar vi til Oslo. Først skal vi spise på Fridays også på Vg lista. Håper regnet går bort, men bra blir det nok uansett! Hva skal dere i dag?

the beach

//iphone4s

I dag var nok en dag med kjempefint vær, så jeg, mamma og broren min tok en tur på stranda og grilla og sånt. Koselig! Håper virkelig været holder seg slik i morgen også, for jeg og noen venninner skal nemlig på vg lista. Gleder meg masse! Det er jo masse bra artiser i år, også skal vi spise på Fridays så det blir sikkert bra. Flere som skal på vg lista?

create your own dream

Hva synes dere?

innkjøp

Hei! Endelig har finværet kommet hit også! Har vært med Sandra, Ulrikke og PH i dag og fiksa litt ting til bursdagen i morgen. Marianne skal nemlig feire den på tusenfryd. Gleder meg! Etterpå var jeg en tur på mosseporten med mamma og broren min og jeg fikk kjøpt meg et par ting. 

Begge fra H&M. Gensern er sååå deilig! Hva har dere gjort i dag da?

blogganbefaling

Hei! I det siste har jeg begynt å lese en fotoblogg jeg virkelig liker! Derfor tenkte jeg å vise den til dere. //http://majawl.blogg.no/  Trykk på bildene for å komme til bloggen.

Bloggen er skrevet av 20 år gamle Maja, og den inneholder for det meste foto. Bildene på bloggen er fantastiske og virkelig inspirasjon! Anbefaler dere på det sterkeste å ta en kikk på bloggen.
Forresten, noen som anbefale noen blogger til meg?

sommerplaner

Heihei! Tenkte jeg kunne fortelle dere mine planer for sommeren.

10. juli drar jeg til Ibiza og blir der i en ukeJeg skal gå Besseggen

Tur til Koster (øy utafor Strømstad)Londontur i AugustOgså skal jeg være med venner, kose meg på stranda osv. Skal forretsen kanskje en tur til Gøteborg eller no sånt også.
Hva er deres planer for sommern?

on fire//iphone4s

surprise party

På torsdag hadde vi overaskelsesfest for Nora som flytter til Spania etter sommeren. Det var det som var det dritkule jeg skulle gjøre som jeg skulle fortelle mer om haha. Men ja, det var kjempevellykka og mange kom. Sykt bra gjort av de som planla det! 

Nora som flytter (:() fikk t skjorte med navna til alle som var der på. 

sommerferie!

ENDELIG har vi på skolen min sommerferie også. Vi fikk karakterkortet i dag og jeg fikk 5,1 i snitt! Kjempefornøyd med det selv om jeg vet jeg egentlig kunne hatt 5,2.. jajaaa. Etterpå blir det bursdag til Ida som har bursdag i dag, gratulerer med dagen! God sommer alle sammen!  


hits