beach

Ibiza, santa eularia. Hva synes dere om bildene?

sunny day

Uff, poster jo bare iphone bilder for tida.. I dag har jeg vært ute med Eline og kjøpt is, sola oss litt og sånt. Kjempekoselig! Er så glad for at finværet endelig har kommet hit! Btw, macen er ikke min om noen skulle lure.. Det er Eline sin. Sinnssykt misunnelig! Hva har dere gjort i dag?

følg meg på tumblr

Hei! For en stund siden lagde jeg meg tumblr, og nå har jeg blitt helt avhengig! Dere finner tumblr'en min her http://malinaadalen.tumblr.com/.
Legg gjerne igjen tumblr adressa deres om dere har så kanskje jeg follower dere. 


gokaart

Hei! Ettersom det regna i dag (noe det gjør enda) dro vi opp og kjørte gokart på Alnabru i Oslo. Det var kjempegøy! Må gjøre det igjen! De to nederste bildene er banen jeg kjørte på imens det øverst til høyre en barnebanen.
Flere som har kjørt gokart før?

nok en fin dag

Hei! Kom nettopp hjem etter å ha vært ute med Ulrikke og Phuong Ha. Vi bare sykla rundt, snakka osv. i det fine i været. Herlig! Hørt det er meldt masse regn i morgen, håper virkelig ikke det kommer.. Hva har dere gjort i dag?


let's go to the beach

//iphone4s

Heihei! I dag var endelig finværet kommet hit til Moss også. Jeg og noen venninner dro på stranda og var der hele dagen. Herlig! Stranda er faktisk som en sydenstrand, seriøst! Håper været blir sånn framover, for jeg begynner å miste brunsfargen.. Flere som har vært på stranda i dag?

bloggene jeg leser

Hei! Tenkte å lage et innlegg med bloggene jeg leser ettersom flere har spurt om det så here we go.

http://l0ve.blogg.no/http://johannean.blogg.no/

http://carolinemaria.blogg.no/http://auroramohn.blogg.no/http://livingdoll.modette.no/http://carolinecf.blogg.no/http://sophieelise.blogg.no/

Hvilke blogger leser dere?

tuesday

Heihei! I dag har jeg og familien vært i Horten på et sånt maritimt museum der, egentlig ganske kult. Vi var inne i en ubåt og krigskip og sånt. Etter det plukka vi bringebær. Jeg elsker bringebær! Synes faktisk det er bedre enn jordbær.
Hva har dere gjort i dag?

instalately #1

Følg meg på instagram: Malinaadalen. Nå skal jeg fikse meg også skal jeg og May Lin fikse no jobbgreier på Rema, ha en fin dag! Hva heter dere på instagram?

ett år siden

Ett år har gått. Jeg husker det som om det var i går. Jeg var på shopping med et par venninner da vi fikk melding om at det var blitt sprengt en bombe i Oslo. Jeg kunne ikke tro det var sant. Sånt skjer ikke i Norge, lille, trygge Norge. Jeg løp inn døra, inn på rommet og slo på pcn så fort jeg kom hjem. Overskriftene som sto over hele VG var forferdelig. Bare et par minutter senere kom det opp "Skyting på Utøya". Hvordan kunne det skje? Sånt skjer i filmer og krigsherjede land, ikke i trygge Norge.  

Det er helt forferdelig å tenke på alle de uskyldige livene som gikk tapt i regjeringskvartalet og på utøya. De døde ikke forgjeves. Sender alle gode og varme tanker til omkomne, pårørende og skadde 

hits