GREECE NEXT

Hei hei! I morgen drar til Hellas, eller Korfu for å være helt korrekt. Gleder meg masse! Hørt at det er sååå fint der! Har selvfølgelig med kamera dit også, så jeg regner med det blir en del bilder. Vel, nå skal jeg pakke ferdig, se en episode av Kardashians også legge meg. Skal tross opp alt klokka 5 i morgen tidlig, herreguud. Vært på Korfu før?



CAMBRILS

Her er et par bilder fra selve Cambrils, altså "sentrum". Fant ut i ettertid at vi bodde på et sted som et Vilafortuny som ligger midt i mellom Cambrils og Salou (man sier det hører til Cambrils i think). Uansett, Cambrils er en kjempefin by! Langs brygga ligger det masse restauranter og diverse iskrem og yougurt barer. Innover er det masse små butikker, supermarkeder osv. Tenkte at jeg også skal legge ut et par bilder fra Barcelona litt senere. (Den egentlige grunnen til at jeg begynte å blogge igjen er for å ha et sted å legge ut bildene mine. Neida. Joda.) Vært i Cambrils før?

I LOVE THE BEACH

Åååå, jeg vil ikke hjem herifra! I morgen kveld setter vi kursen mot Norge, og jeg hadde virkelig ikke hatt noe i mot en uke til her. Kan jo trøste meg med at det er kjempefint vær hjemme fo tiden, også drar jeg jo til Hellas 30. juli. Heldig eller hva hææ? Nå skal jeg fikse meg litt også skal vi ta turen inn til Cambrils sentrum, snakkes! Fint vær hos dere? 

back on track?

Hei! Veldig, veldig lenge siden det har vært noen form for aktivitet på denne bloggen nå (det er faktisk et par lesere innom daglig haha). Egentlig savner jeg ikke å blogge, men samtidig så gjør jeg det. Såå, nå vurderer jeg faktisk å starte igjen. For real, altså.
For tiden befinner jeg meg på ferie i Cambrils. Det ligger altså litt sør for Barcelona. Det er sååå fint her, herregud! Synd vi bare har 3 dager igjen her.. 

Et par bilder fra da vi var i Barcelona i går. Barcelona er en så fin by! Synd vi bare hadde en dag der inne, skulle gjerne vært der i mange, mange fler! Såå. flere som er på ferie for tiden?

hits