wants


Noe av det jeg ønsker meg for tiden! Noe spesielt dere har lyst på akkurat nå?

love this feeling

Det er såå deilig å ha langhelg! I dag etter skolen dro jeg opp på spenst med eline, sandra, emily og stine ettersom jeg har fått kort der nå! Skikkelig deilig følelese man får etter å ha trent. Har tenkt meg dit i morgen tidlig (tidlig og tidlig..) også. Men nå må jeg gjøre litt lekser som vi skal ha ferdig til mandag, så blir det bare å slappe av resten av helga. Ha en fin helg!
Noen planer for helga?
Søtt bilde altså.. hahaha.

wednesdaay

Heisann! Bare en dag igjen med skole så blir det langhelg! Det blir deilig. Nå har jeg nettopp sett PLL episoden (som btw, var sykt spennende, og neste episode kommer visstnok i oktober, cant wait!) og skal skifte før jeg stikker på trening.
Hva gjør dere i dag?

todays inspiration

Besseggen pictures

Tenkte å legge ut noen bilder fra Besseggen, og det er jo mulig jeg kanskje legger ut noen fler. Vi får se. Gått besseggen før?

home again

Hei! Nå er jeg hjemme igjen fra en morsom, slitsom og koselig tur! Har tatt masse bilder som jeg tenker å vise dere seinere, men nå må jeg spise, gjøre lekser osv.. Ha en fin søndagskveld! Hva har dere gjort i helga?

besseggen next

Hei! Nå drar vi straks opp til hytta til jenny og familien hennes, og på lørdag skal vi gå besseggen. Blir kjempegøy! Har med kamera så håper jeg får masse fine bilder! Får ikke blogga imens jeg er der.. Ha en fin helg! 

//google.

havrepannekaker

♥ Lagde meg havrepannekaker etter skolen idag, og de var sykt gode! Til å være første gang jeg lager det er jeg ganske fornøyd. Oppskriften er super enkel, og det tar heller ikke lang tid. Om noen skulle lure fant jeg oppskriften på bloggen til maddekk. Smakt havrepannekaker før?

crazinessby3

Heihei! Tenkte å komme en liten blogganbefaling til dere. 3 venner av meg bestemte seg like før sommerferien slutta å starte en blogg sammen. Navnet på bloggen er http://crazinessby3.blogg.no/, som forresten er diktet opp av meg. I'm a genius I know, I know. Tipper dere kanskje har hørt om dem før, men det er isåfall Camilla, Thea og Celine. Camilla hadde en blogg før som hun slettet nå nylig og Celine har blogga før. På bloggen deres finner man bl.a outfits, humor, hverdagsinnlegg osv. Kjempebra blogg jeg anbefaler dere å lese! Vært innom denne bloggen før?
Trykk her, på bildene eller på linken for å komme til bloggen.

Camilla.

Celine.

Thea.

taylor swift

Enda en sang jeg har funnet som jeg synes er så fiin! Synes vel egentlig at alle sangene til Taylor Swift er fine.
Hørt denne før?
Den er ganske ny btw.

hits