IN THE DARK

Oi, jeg har visst en blogg ups. Poster et par bilder jeg tok i Spania. Synes i grunn de ble ganske kule! Hva synes dere?DAGENS ANTREKK

Sorryyy for dårlige bilder hehehe. Da er i hvertfall 2. skoledag overstått. Merker det er uvant å plutselig skulle opp tidlig og ha matte i 3 hele timer. Gikk jo egentlig ganske fint da. Slutta ti på 1 i dag så skal ikke klage. Hatt en fin dag idag?første dag på vgs

Hei! Da var første dag på vgs overstått! Merker det er litt rart å gå på en helt ny skole med helt andre mennesker enn de jeg har gått med de siste 10 årene. Synes klassen virker fin, så håper det blir et bra år! Går jo studiespesialisering med internasjonalisering første året så er ikke helt sikker på om klassene blir like de to neste årene også. Uansett, vi gjorde egentig ikke noe speiselt annet enn å få en haug med informasjon og papirer i dag. Kjenner jeg smågruer meg til skole klokka 8 i morgen... Alt for tidlig spør du meg. Flere som begynte på skolen i dag?Har innsett at jeg aldri kommer til å lære meg hvor alle rommene ligger hen og heller ikke hvilke fag jeg har utenatt. 

UKAS INNKJØP

Hei! Var en tur i byen i dag med mamma for å kjøpe inn litt ting til skolestart. Kan fortsatt ikke skjønne at jeg begynner på skolen igjen til mandag. Sommeren har gått såå fort! Uansett, tenkte å vise dere hva jeg kjøpte meg. Unnskyld for dårlige bilder, med lyset var veldig dårlig (sååå typisk bloggerunnskyldning haha). 

Denne genseren ser myyye finere ut i virkeligheten. 

Skjorte Gina Tricot Genser Gina Tricot Skjorte Gina Tricot Bukse Carlings Penal, almanakk, notatbøker ++ Norli og Notabene. Kjøpte også en svart dr. denim bukse på tirsdag. Elsker virkelig Dr. Denim buksene, de er så utrolig deilige! Kjøpt noe i det siste?

grilling

Hei! Glemte dessverre å blogge i går.. Var på grilling med masse venner i går, og når jeg kom hjem og faktisk tenkte på å blogge funka ikke internett. Typisk min flaks? Uansett, grillinga var koselig, men jeg har dessverre ikke så mye bilder derifra hehehe. Dårlig blogger yess. Planene for i dag er vel egentlig å kanskje kjøpe litt skoleting og trene. Kan ikke tro at det bare er 3 dager igjen til skolen starter.. Skal i hvertfall nyte de siste dagene med ferie! Når begynner/ begynte dere på skolen?

BLUE LAGOON

Skal slutte å poste feriebilder nå altså, hahaha. Hei! Da vi var Hellas dro vi jo som sagt på båttur til den blå lagune, og det var såå fint der! Hørt om en film som heter The Blue Lagoon? Det var i hvertfall her den ble spilt inn. Måtte bare poste et par bilder derifra for det var så fint hehe. 

Nice or whaaat?

short hair, don't care

Skal få til noen bedre bilder senere, men disse iphone bildene får holde så lenge. Hva synes dere?

FERIEINNKJØP

Hei! Tenkte å vise dere det jeg kjøpte meg da jeg var på ferie i sommer. Innkjøpene er fra Barcelona, Cambrils og Korfu. Usikker på om det er noe mer jeg kjøpte, men om jeg kommer på noe dukker det nok opp et par bilder til hehe. 

Klokke Selger på stranda (haha) Mascara Taxfree Kjole Butikk i Korfu by VS spray Taxfree

T-skjorte Nike T-skjorte Springfield 

Øyebrynsblyant Sephora TooFaced Pudder SephoraVeske marked/veskebutikk i Cambrils Watcha think?

SunriseKorfu, Hellas. Hva synes dere om bildene?

KORFU, HELLAS


Her er masse masse bilder fra da jeg var i Korfu, Hellas. Ingen rekkefølge eller noe på bildene altså haha. Bildene er i hvertfall fra vi dro på båttur til Blue Lagoon, Korfu by, parasailing, kjørte sofa,stranda osv. Hva synes dere om bildene?

hits