diamonds

Hva synes dere om sangen?

shoppiiiing

Heihei! Siden jeg fikk en del penger til bursdag dro jeg ned på Amfi i dag sammen med Sandra. Det var kjempekoselig og gøy! Fikk kjøpt meg en del nytt, og faktisk ikke noe ubrukelig. Tror jeg. Uansett, kommer sikkert til å vise innkjøpene senere, kanskje i morgen? Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, ha en fin lørdagskveld! Hva har dere gjort i dag?
endelig høstferie!

Tipper jeg er den 13495 bloggern som skriver det men, ENDELIG HØSTFERIE! Blir så deilig å ha en uke man kan sove lenge og ikke tenke på lekser og prøver. Herlig! Nå skal jeg kjappe meg og skifte før jeg drar på trening. Ha en fin fredag!
Har dere høstferie nå?scrapbook-ishHei! Akkurat nå sitter jeg og gjør ferdig et album vi skal levere på skolen i morgen. Det er egentlig ganske gøy! Håper vi kommer til å ha flere lingende lekser framover! Fikk forresten 6'er på en spansk prøve, og en 5'er på en naturfag prøve vi fikk tilbake i dag! (skryt, skryt). Hva gjøre dere nå?

lauren conrad booksKjøpte meg disse bøkene i går siden det var 3 for 2 på ARK. Gleder meg til å lese dem! Har jo lest den ene. I tillegg er dem på engelsk så da blir jeg flink i engelsk og haha, tulla. Men nå skal jeg ned og spise også bort til hallen og se på kamp. Ha en fin kveld! Lest noen av LC bøkene?

megapixlar.blogg.se

//http://megapixlar.blogg.se/

Elsker virkelig denne bloggen! Det er en fotoblogg skrevet av Marcus og Mikaela fra Sverige. De er begge 18 år, og syykt flinke til å ta/ redigere bilder! Anbefaler dere å ta en titt innom! Her er link til bloggen!  Vært innom denne bloggen?

autumn

FRIENDSHIP

yesterday


 
Et par bilder fra bursdagen i går, brukte ikke kamera så mye (Ulrikke OG Phuong Ha tok litt bilder), men det var et par andre som tok noen. Hadde uansett en kjempefin bursdag! Hva gjorde dere i går?

birthday girl

Hei! Har ikke fått blogget i dag fordi jeg har vært opptatt med å fikse ting til bursdagen min som jeg feira i kveld med jentene. Det var kjempekoselig! Og nå er jeg riiik, kødda. Eller, jeg har ihvertfall mer penger enn jeg hadde før i dag. Uansett, hadde en kjempekoselig bursdagsfeiring med beste jentene! Lenge siden du var i bursdag? Hadde bursdag 11. september om noen skulle lure hehe..

 

hits