halloween

Heihei! Kom nettopp hjem fra Phuong hvor vi så på skrekkfilm. Den var.. rar. Hahaha. Uansett, i morgen er det OD-dag og jeg skal jobbe på Jernia så jeg starter ikke før 10. Herlig! Hva har dere gjort i dag?

wants

Jeg synes de klokkene her er såå fine! Synd de skal være så dyre, men jeg ønsker meg definitivt en av de. De to øverste er Marc Jacobs og de under er Michael Kors. Noen som har en av de?

snow is fallingSååå stygge iphone bilder da.
Endelig har snøen kommet hit også! Synes snø er så koselig, og det lyser jo i grunn opp. Minuset er vel at jeg ikke kan sykle til skolen lenger og jeg garantert kommer til å komme for sent.. Er det snø der dere bor?

so far away

Tok dette bilde i går, hva synes dere?

innebandy kamp

Hei! Nå stikker jeg straks bort i hallen for vi skal spille kamp mot Tunet idag! Ønsk oss masse lykke til!skolefilm

Her er da filmen jeg og gruppa mi lagde i norsken. Ble kjempefornøyd med resultatet! Skulle gjerne vart litt lenger, men jaja.. Hva synes dere om filmen vår?


snart vinter?¨Da jeg var i byen med phuong ha istad begynte det plutselig, til min store glede, å snø! For et par dager siden fikk jeg av en aller annen grunn skikkelig julefølelse! Husker jeg hadde det tidlig i fjor også, men den gikk jo over når jula nærma seg. Kanskje ikke så rart når vi ikke hadde noe snø.. Vi fant forresten ut at det ikke snødde, men hagla... Nå skal jeg forresten begynne på engelsken vi skal levere inn til i morgen. Har virkelig ikke lyst til å gjøre lekser nå.. Bare 60 dager eller noe sånt til jul nå! Hva gjør dere akkurat nå?

Edit: Heheehhe, veldig flink i matte som sa det var 30 dager til jul hahaha. 

take me back

//Ibiza

skappel genser


//Bildene er lånt fra http://siljeenoksen.femelle.no/ og http://tooyoung2care.femelle.no/

Hei! Synes denne gensern er sååå fin, og nå skal mormor mest sannsynelig strikke en til meg! Den blir jo utrolig deilig nå utover vintern ettersom kulda begynner å komme. Hva synes dere om Skappel-gensern?

3 from 1

Disse 3 sangene er fra Taylor Swift sitt nye album, og jeg elsker alle! Hørt dem før?

hits