birthday party

Hei! Nå stikker jeg straks i bursdag til Sandra, ha en fin fredagskveld! conception.blogg.no

Hei! Vil bare anbefale en blogg til dere. Bloggen heter conception.blogg.no og handler om Louise som er på utvekslingsår i California. Grunnen til at jeg begynte å lese bloggen hennes var vel egentlig fordi jeg selv har lyst til å ta utvekslingsår i USA. Hun blogger jo som sagt om livet i California og andre ting. Hun tar også kjempefine bilder! Anbefaler dere å ta turen innom.
Lest bloggen til Louise før?

Alle bildene er lånt i fra http://conception.blogg.no (link)

tentamen

Hei! I dag hadde vi norsk tentamen på skolen, og jeg følte vel at gikk helt greit. Enten så bomma jeg helt på oppgava, eller så gjorde jeg riktig. Satser på sistnevnte haha. Uansett, etterpå skal jeg på trening også skal jeg vel egentlig slappe av resten av kvelden. Får vel kanskje kjøpe no godteri jeg kan ha med i morgen siden vi har tentamen i nynorsk. Hatt noen tentamner enda?

TOOFACEDElsker det nye pudderet mitt fra Toofaced! Kjøpte det i London til rundt 200 kr (tror jeg), og jeg har hørt at hvis man bestiller på nettet fra Norge koster det rundt 300 så da sparte jeg jo litt haha. Innkjøpene mine fra London kommer forresten i morgen, maybeee.
Prøvd dette pudderet før?

inspiration

//weheartit

støv

Hva synes dere om bildene?

birthday partyy

Hei! Idag dro jeg, Sandra og Anh Vy til byen for å kjøpe gave til Ulrikke som feira bursdagen sin idag. Og gaven vår ble såååå fin! Vi fant mesteparten på en butikk som het TGR eller noe sånt, masse fine ting! Kjøpte meg et par ørepropper der til billig pris som faktisk funka kjempebra! Kjøpte meg også en sovemaske haha. Bursdagen var kjempekoselig og morsom! Ettersom den var på peppes og vi fikk pizza og is er jeg sykt mett nå.. Vel nå skal jeg bare slappe av og se på tv. Ha en fin lørdagskveld! Hva har dere gjort idag?

Lite bilde. 

hjertehjerte

Kjøpte disse i London, og de er så sykt gode! Skal forresten slutte å blogge om London.. snart. Har tenkt til å vise dere innkjøpene mine først da, men jeg må bare få tatt bilder av de først, hehe. Smakt sånne før?

LONDON BY NIGHT

Hva synes dere om bildene?

I LOVE LONDON

Hadde det kjempefint i London og jeg har fått kjøpt masse fint som jeg tenkte å vise senere. Har også bilder fra kvelden som er ganske fine som jeg sikkert kommer til å legge ut også. Men nå må jeg pakke, også skifte og dra på trening. Hva skal dere idag?

hits