last day

Helt sykt at om bare noen timer er 2012 over. Har hatt et kjempefint år! Godt nyttår alle sammen!new in from bikbok

Kjøpt noe fint i det siste? I dag skal jeg i bursdag til Thea, blir sikkert kjempekoselig! Det er forresten helt sykt å tenke på at det bare er 2 dager igjen av 2012. Dette året har gått sykt fort! 

i love thiskitty

Gamle bilder. Har ikke denne katta nå lenger. Hva synes dere om bildene?

viva la juicyElsker denne parfymen! Har ønsket meg denne kjempelenge, og fikk den i julegave nå i år. Ble kjempeglad for det! Dette er nå en av mine favoritt parfymer (alle parfymene jeg har er mine favoritter da men ehe..) Anbefaler dere å prøve den om dere ikke har det!
Flere som har viva la juicy parfyma?

christmas gifts

Hadde en superfin julaften i går! Det var kjempegod mat, koselig og jeg fikk masse fine gaver! Kunne i grunn ikke vært mer fornøyd. Tenkte å vise dere noen av gavene jeg fikk i går her i dette innlegget. Kommer nok til å legge ut klær og sånt i et annet innlegg, hehe. Som sagt, jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Flere som fikk noe fint i går?

Elsker denne lua fra FWSS, den er sykt deilig og fin! 

Marc Jacobs klokke ææææ. Klær og sånt kommer i et annet innlegg. merry christmas

God jul alle sammen! Håper dere får en kjempefin dag! 

little christmas eve

Hei! Litt rart å tenke på at det er julaften allerede i morgen. Gleder meg utrolig mye! Fikk endelig kjøpt inn de siste gavene i dag (treg sa du?) så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Hjemme Alene går jo på tv senere i kveld så det må jeg få med meg. Elsker de filmene! Flere som gleder seg til i morgen?LET'S FLY AWAYstripa håret

Vanskelig å se hvordan jeg stripa håret ettersom lyset er så dårlig.. Jeg får prøve å ta noen bedre bilder i morgen. Vi har forresten endelig fått juleferie! Kjenner jeg har begynt å få julestemning, så nå gleder jeg meg sykt til julaften. Blir koselig! Forresten, jeg vet at håret kan se litt grønt ut på bildene, men det er ikke det altså hehe. 

hits