BLUE LAGOON

Skal slutte å poste feriebilder nå altså, hahaha. Hei! Da vi var Hellas dro vi jo som sagt på båttur til den blå lagune, og det var såå fint der! Hørt om en film som heter The Blue Lagoon? Det var i hvertfall her den ble spilt inn. Måtte bare poste et par bilder derifra for det var så fint hehe. 

Nice or whaaat?

SunriseKorfu, Hellas. Hva synes dere om bildene?

KORFU, HELLAS


Her er masse masse bilder fra da jeg var i Korfu, Hellas. Ingen rekkefølge eller noe på bildene altså haha. Bildene er i hvertfall fra vi dro på båttur til Blue Lagoon, Korfu by, parasailing, kjørte sofa,stranda osv. Hva synes dere om bildene?

HOME FROM GREECE

Hei! Da har jeg kommet hjem igjen fra fantastiske Korfu. Det var så utrolig fint der! Hadde selvfølgelig med kamera dit også så bilder blir det nok av. Forresten, det er snart bare 1 uke igjen til skolen starter. Herregud, det blir så rart. Jeg begynner jo tross alt på vgs og dermed blir det ny skole med nye ansikter. Regner med det blir bra da! Satser på å få en fin klasse. Skal forresten gå vanlig studiespesialisering med internajonalisering første året hvis noen lurer. Hva har dere gjort i det siste da folkens?NYTER DAGENE

Hei! Befinner meg for tiden på Korfu i Hellas og blir her fram til torsdag neste uke. Lover det blir bedre blogging fra da! Har det kjempefint her! I går kjørte vi sofa og paraglida, noe som var kjempegøy! Har allerede masse bilder jeg gleder meg til å vise dere. Blogges!

CAMBRILS

Her er et par bilder fra selve Cambrils, altså "sentrum". Fant ut i ettertid at vi bodde på et sted som et Vilafortuny som ligger midt i mellom Cambrils og Salou (man sier det hører til Cambrils i think). Uansett, Cambrils er en kjempefin by! Langs brygga ligger det masse restauranter og diverse iskrem og yougurt barer. Innover er det masse små butikker, supermarkeder osv. Tenkte at jeg også skal legge ut et par bilder fra Barcelona litt senere. (Den egentlige grunnen til at jeg begynte å blogge igjen er for å ha et sted å legge ut bildene mine. Neida. Joda.) Vært i Cambrils før?

I LOVE THE BEACH

Åååå, jeg vil ikke hjem herifra! I morgen kveld setter vi kursen mot Norge, og jeg hadde virkelig ikke hatt noe i mot en uke til her. Kan jo trøste meg med at det er kjempefint vær hjemme fo tiden, også drar jeg jo til Hellas 30. juli. Heldig eller hva hææ? Nå skal jeg fikse meg litt også skal vi ta turen inn til Cambrils sentrum, snakkes! Fint vær hos dere? 

back on track?

Hei! Veldig, veldig lenge siden det har vært noen form for aktivitet på denne bloggen nå (det er faktisk et par lesere innom daglig haha). Egentlig savner jeg ikke å blogge, men samtidig så gjør jeg det. Såå, nå vurderer jeg faktisk å starte igjen. For real, altså.
For tiden befinner jeg meg på ferie i Cambrils. Det ligger altså litt sør for Barcelona. Det er sååå fint her, herregud! Synd vi bare har 3 dager igjen her.. 

Et par bilder fra da vi var i Barcelona i går. Barcelona er en så fin by! Synd vi bare hadde en dag der inne, skulle gjerne vært der i mange, mange fler! Såå. flere som er på ferie for tiden?

WAVES

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du om bildene?

LONDON BY NIGHT

Hva synes dere om bildene?

hits