hjelp til ballkjole?

Hei! 14. februar skal vi ha ball på skolen min, og jeg har enda ikke funnet kjole! Ikke vet jeg hvor jeg skal lete etter kjole heller haha. Tror jeg skal ha lang kjole, men er enda ikke sikker på åssen. Hadde blitt kjempeglad om noen kanskje kunne linka til noen sider der de selger ballkjoler, eller evt. nevnt noen butikker. Da hadde jeg som sagt blitt kjempeglad!
Noen tips til nettsider/ butikker som selger ballkjoler?
hvordan jeg redigerer bilder?

I det siste er det flere som har spurt hvordan jeg redigerer bildene mine og om jeg kan vise det. Vel, det er jo ikke akkurat no hokus pokus, men det kan jeg jo gjøre om dere vil det.
Såå, vil dere at jeg skal legge ut hvordan jeg redigere bildene mine?


help me

Hei! Har litt bloggsperre for tiden så om noen kunne gi meg noen forslag til hva jeg kan blogge om hadde jeg blitt kjempeglad! Fortell gjerne hva dere liker og lese på blogger og hva dere ikke liker. Noen forslag?

lite bilde ja.

sangtips/ spotifyliste?

Hei! Nok en gang har jeg gått lei av sangene jeg hører på, så kan dere være så snille å gi meg et par sangtips eller kanskje legge igjen spotify lista deres? Da hadde jeg blitt så glad! Forresten, livet uten mobil er sykt kjipt! Mobilen min er jo sendt til Stavanger for å få fiksa skjermen nå. Savner den.. Men ja, skriv ned sangtips eller spotify lista di!

//weheartit

stripe håret?

BTW: fått meg snapchat, så send meg bilder, da blir jeg glaaad! Hahaha. Heter malinaadalen. Oppfinnsom sa du?

Hei hei! Skolen min er selvfølgelig ikke en av de skolene som streiker.. MEN, holder streiken seg til onsdag får vi fri! Hope so. Uansett, nå sitter jeg her og slapper av etter bakkeløps trening. Slitsomt, men utrolig deilig etterpå! Men, det jeg egentlig lurte på var - skal jeg stripe håret mer? Håret mitt er jo blondt nå, men jeg har litt lyst på lysere, men er litt usikker. Håret blir jo litt bleika om sommern men.. Burde jeg stripe håret lysere?Slik ser håret mitt ut sånn cirka. 

kameratips?

Serriøst, jeg lover å bli en bedre blogger etter denne uka. Har arbeidsuke på rema, også er min konfirmasjon til lørdag, og jeg skal i emily sin på søndag, så har liten tid til blogg.

Etter konfirmasjonen min skal jeg kjøpe meg nytt kamera. Tror valget faller på Canon 600D, men jeg er ikke hundre prosent sikker enda. Noen som har noen bra speilreflekskameraer å anbefale?Random bilder fra google.

svar på spørsmålsrunden #1

Heihei! Nå kommer svarene på noen av spørsmålene dere stilte spørsmålsrunden som jeg hadde for et par uker sida. Kommer med flere svar seinere. 

Leser du bloggen min? (carolinecb) Ja det gjør jeg. 

Har du god selvtillit? Helt sånn passe.

Hvordan hverdagssminke bruker du? Hvor lenge har du blogget tilsammen? (Om du har hatt flere blogger) Hm, usikker på det. Har jo hatt en blogg før og den hadde jeg jo blogga en stund på såå.. 2-3 år om man regner med pauser, og da jeg blogga en dag i uka hahaha. 

Hva inspirerer deg? Egentlig alt mulig nesten. Weheartit, andre blogger osv.

Hva synes du om min blogg? :D
 (hofoto) Kjempesøt blogg!

Hvem er bestevennen din (om du måtte velge en)? Har ikke en bestevenn, men mange veldige gode venner :)Hva gjør du på fritiden? Er med venner, spiller innebandy, tar bilder, slapper av osv. Normale ting med andre ord.

Beste minne? Vanskelig å velge et minne, har så sinnssykt mange bra minner!Yndlings mat? Taco eller sånn asiatisk mat. 

Er du opptatt av mote? Njaa.

Fornøyd med deg selv, eller noe du vil endre på ? Kunne gjerne endra på ting, men sånn har vel nesten alle det.

favoritt tv serie? Pretty Little liars & Gossip girl. Kanskje Frustrerte fruer også. 

favoritt film? Eh, vanskelig valg. 

favoritt drikke? Iskaffe!favoritt artist? Rihanna kanskje?

favoritt butikk? Bikbok, gina og de der. Har ikke så mange andre å velge i her i Moss hehe. 

favoritt farge? Sånn lys rosa, eller turkis. 

favoritt blogg? Livingdoll, carolinemaria, emilieaub, love, auroramohn.

SPØRSMÅLSRUNDE

Heihei! Setter igang en spørsmålsrunde nå, såå SPØRR I VEI!
Hva vil dere ha på bloggen?

Hei! Siden dette er en ny blogg er jeg helt åpen for ideer om hva jeg kan skrive om her. Eller, legge ut innlegg om da. Såå, hva liker dere å se på blogger?


Skal slutte med iphone bilder.. hehe. Eller, skal prøve. Må bare fikse den vanlige linsa mi først.


hits