UTVEKSLING TIL ENGLAND ELLER USA?

Ok, long time no see? Har jo begynt på videregående så mye av tiden min går til det og lekser. Har jo også begynt å jobbe på Spenst, så et par dager i uka går til det også. I løpet av de siste dagene har jeg virkelig gått i tenkeboksen når det gjelder utveksling. Har endelig klart å overtale mamma til å la meg dra, så jeg er temmelig sikker på at jeg ikke er i Norge neste år. Det eneste "problemet" mitt er hvor jeg skal reise. Kan vel egentlig kalle det for et luksusproblem. Valget står mellom USA og England. I det siste har jeg vurdert å dra til England også heller studere i USA når jeg blir eldre, men jeg er fortsatt ikke helt sikker. Noen som har noen erfaringer med utveksling til USA eller England som de vil dele? TAR I MOT ALLE TIPS!usa, england, australia?

Om 2 år går jeg altså 2. vgs. Noe jeg har, og alltid har hatt, lyst til er å ta et utvekslingsår. Spørsmålet mitt er bare hvor. Jeg har vært inne på Usa, Australia, men nå i det siste har jeg faktisk tenkt på England. England er jo ganske nærme Norge, så jeg vil ikke føle meg utrolig langt unna, samtidig som jeg vil føle meg borte. 

Jeg tror jeg ville trives uansett hvilket av de landene jeg dro til. Det er jo tross alt blant annet familien og miljøet som avgjør hvor bra man får det. I det siste har jeg lest flere og flere utvekslingsblogger for å se hvordan de har de, og det gjør bare at frister enda mer. Jeg vet godt at de fleste opplever å få en skikkelig nedtur, men så fort du kommer over den går det (som oftest) mye bedre. Det er jo en slags utfordring å klare det, og jeg liker i grunn å få litt utfordringer. I tillegg lurer jeg på hvilken organisasjon jeg burde reise med. Noen sier EF er best, i mens andre er mer fornøyde med Explorius eller kanskje Aspect. Jeg aner virkelig ikke ikke hvilken jeg vil velge haha. 
Uansett hvilken organsiasjon, eller hvilket land jeg velger, er jeg bestemt på at jeg skal på utveksling. Jeg må bare gå ferdig 10. og 1.  året på vgs først, hehe.  

Noen som kjenner noen eller kanskje har vært på utvekslingsår selv som kunne sagt noe om det? Da hadde jeg blitt glaaaad. 

hits